Site icon ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΕΦΟΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

οικογενεια_

οικογενεια_

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΕΦΟΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

«ΟΙΣΤΡΟΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ».

Άρθρο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η

«…Το σκοτεινό νέφος που κάλυψε ήδη την Ευρώπη, έφθασε κι εδώ. Ο οίστρος, η παράφορη, η ακάθαρτη ορµή, το µανιώδες πάθος της οµοφυλοφιλίας απειλεί και την Ελλάδα µας. Η χώρα µας,  χώρα των υψηλών ιδανικών, κατάντησε, χάρη στους ανάξιους πολιτικούς της,  χώρα των δανεικώνκαι τώρα κινδυνεύει να γίνει Σόδοµα και Γόµορρα. Οι πολιτικοί µας, κυριευµένοι από οίηση και αλαζονεία, πορευόµενοι χωρίς Θεό και χωρίς γνώση, συνεχίζουν να αδικούν το ένδοξο Ορθόδοξο ελληνικό έθνος. Επικαλούµενοι συνεχώς το «λαό» δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να υβρίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο, να χτυπούνε κατάστηθα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να ενεργούν έτσι, ώστε ο άνθρωπος του σήµερα να είναι πνευµατικά πολύ πιο χαµηλά από τον άνθρωπο του χτες. Ή, ορθότερα, ενεργούν ώστε ο άνθρωπος, ο «εν τιµή ων», που έχει τόσο µεγάλη τιµή και αξία, αφού δηµιουργήθηκε κατ’ εικόνα Θεού, να εξισώσει τον εαυτό του µε τα άλογα ζώα και να γίνει όχι απλώς όµοιος µε αυτά, ζώντας και πεθαίνοντας σαν κτήνος (βλ. Ψαλµ. µη’[48] 13), αλλά πολύ χειρότερος από αυτά!..

Το  απελθόν  Υπουργείο  ∆ικαιοσύνης  της  Ελλάδος, αφού  έλυσε  όλα  τα  προβλήµατα  που καταταλαιπωρούν τη χώρα µας, αποφάσισε να νοµιµοποιήσει αυτό που ο θείος νόµος καταδικάζει ως βδελυρό αµάρτηµα. Αυτό που ο Θεός τιµώρησε µε φωτιά και θειάφι στα Σόδοµα και τα Γόµορρα, γεγονός που µαρτυρεί δια µέσου των αιώνων η Νεκρά θάλασσα. Μια θάλασσα όπου επιπλέουν σβώλοι από θειάφι, και πάνω από την οποία δεν πετούνε πουλιά λόγω αναθυµιάσεων. Αντί η δικαιοσύνη αυτού του τόπου να απαγορέψει τις προκλητικές «παρελάσεις υπερηφάνειας» ΛΟΑΤ (Λεσβιών, Οµοφυλοφίλων, Αµφιφυλοφίλων, Τρανσέξουαλς), επιχείρησε να προωθήσει «σύµφωνο συµβίωσης» των οµοφυλοφίλων. Ο Υπουργός ∆ικαιοσύνης ενθαρρύνθηκε στην ανόσια αυτή ενέργειά του και από την τότε Πρόεδρο της Βουλής, που έτρεξε να δώσει το παρόν στην «παρέλαση υπερηφάνειας». Και δεν αρκέστηκε να µιλήσει στους ΛΟΑΤ, αλλά τους κάλεσε να περάσουν την επόµενη φορά και από τη … Βουλή των Ελλήνων! «Ω ήθη, ω καιροί!» (o tempora, o mores) θα αναφωνούσε ο Κικέρων αν ζούσε σήµερα.

Το «σύµφωνο συµβίωσης», που αν γίνει αποδεκτό, νοµιµοποιεί τον οίστρο της διαστροφής, είναι πάρθιο βέλος στον θεοΐδρυτο θεσµό του γάµου. Και µάλιστα στην Ελλάδα, όπου οι γεννήσεις έχουν  φτάσει  στο  ναδίρ, οι  δε  εκτρώσεις, χάρις  στον  εγκληµατικό  νόµο  της  πολιτείας, ολοένα αυξάνουν! Επιµένουν οι πολιτικοί µας ότι µιλούν, εκφράζουν και νοµοθετούν εκ µέρους του λαού. Αλλά η λέξη «λαός» είναι αόριστη. Ποιανού λαού; Του παραπληροφορηµένου; Του παραπλανηµένου; Του λαού, του πάντα ευκολόπιστου και πάντα προδοµένου;

Το «σύµφωνο συµβίωσης», που στο εγγύς µέλλον θα εξελιχθεί και σε νόµο για πολιτικό γάµο για οµόφυλα ζευγάρια,… είναι ωρολογιακή βόµβα στον κορµό του έθνους µας. Πέραν αυτών ένας τέτοιος νόµος είναι άντικρυς αντίθετος προς τον άγιο και σωτήριο νόµο του Τριαδικού Θεού. Ένα τέτοιο εγχείρηµα αποτελεί τρανταχτή αποστασία κατά του Θεού και κήρυξη πολέµου από τον αδύναµο χοϊκό και προσωρινό άνθρωπο κατά του αιωνίου και παντοκράτορος Θεού. Το αποτέλεσµα ενός τέτοιου πολέµου δε χρειάζεται να το επισηµάνουµε.

Είναι καιρός να συνέλθουµε. ∆εν µπορούµε να ακολουθούµε τα βήµατα της αποστατηµένης Ευρώπης στο όνοµα ενός κάλπικου προοδευτισµού. Οι πολιτικοί µας έσπευσαν να βάλουν τη χώρα µας στην Ευρώπη για ασφάλεια και τώρα ο λαός µας νιώθει τραγικά ανασφαλής, διότι τον αναγκάζουν να τα βάλει µε το Θεό!… Το σκοτεινό νέφος που καλύπτει την Ευρώπη, απειλεί να καλύψει τον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδος και ο οίστρος ακολασίας, το µανιώδες πάθος, κινδυνεύει να κυριεύσει το λαό µας. Ένα λαό γαλουχηµένο µε τα νάµατα της Ορθοδοξίας. Ένα λαό που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αγίους και µάλιστα θαυµατουργούς!… Όσοι θα κληθούν να ψηφήσουν τον ανόσιο και αντίθετο νόµο που νοµιµοποιεί το αµαρτωλό  «σύµφωνο συµβίωσης» ας αναλογισθούν τις ευθύνες τους. Ο άγιος Απόστολος Παύλος φωνάζει:

«Φοβερόν το εµπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος» (Εβρ. ι’ [10] 31): Είναι φοβερό να πέσει κανείς στα χέρια του αληθινού Θεού, που δεν είναι νεκρός σαν τα είδωλα, αλλά ζει αιωνίως!…»

Από το µηνιαίο περιοδικό «Η ∆ράση µας», Τεύχος 533, Νοέµβριος 2015

( ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΧΙΜ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΟΣ ΚΑΤΡΑΜΑ∆ΟΥ)

Ενοριακό Φυλλάδιο 7 Φεβ 2016

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version