Site icon ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

social_media
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι έχει παρατηρηθεί δυσλειτουργία κατά την ανάγνωση του Ενοριακού Φυλλαδίου που αναρτάτε στην ιστοσελίδα. Παρατηρείται το φαινόμενο να εμφανίζεται η πρώτη σελίδα και οι επόμενες να φέρουν αριθμούς και σκόρπια γράμματα. Η δυσλειτουργία εμφανίζεται κυρίως σε κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ. Μετά από έρευνα και προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος σας ενημερώνουμε ότι:

α.Τα αρχεία (κείμενα, Φυλλάδια, Φωτογραφίες κτλ)   λόγου του όγκου και για επίτευξη ταχύτητας της σελίδας αποθηκεύονται στο google drive.

β. Όταν ανοίγουμε το πρόγραμμα περιήγησης και ιδίως τον Chrome  το αρχείο προσπαθεί η συσκευή (σε κάποιες όχι όλες)  να το διαβάσει μέσω του Google drive  και όχι μέσω του προγράμματος περιήγησης.  Αυτό συμβαίνει είτε στη ρύθμιση της συσκευής (ιδίως όταν τα προγράμματα chrome και drive είναι μόνιμα εγκατεστημένα και δεν μπορούμε να τα απεγκαταστήσουμε), είτε στην αρχική επιλογή μας κατά την πρώτη χρήση της συσκευής όταν αγοράστηκε ή όταν εγκαταστήσαμε τον chrome η επιλογή μας να ανοίγουν τα αρχεία μέσω του google drive.

γ. Το πρόβλημα είναι λοιπόν της gooogle και των ρυθμίσεων της εκάστοτε συσκευής.

ε. Σε συσκευή που παρουσιάζει το πρόβλημα ως λύση βρέθηκε η εγκατάσταση άλλου περιηγητή (Firefox, Opera κτλ)

στ. Από τη βάση ενημερώσεων της google και forum  ως άλλη λύση αναφέρεται η απεγκατάσταση των προγραμμάτων chrome και google drive    και η επανεγκατάστασή τους ταυτόχρονα χωρίς να τα ανοίξουμε ενδιάμεσα, παρά μόνο όταν ολοκληρωθεί η εγκατάστασή τους και κατά το πρώτο άνοιγμα αρχείου η επιλογή του ανοίγματος μέσω περιηγητή (Browser)

Τα ανωτέρω έχουν εφαρμογή σε συσκευές android  όπου και παρατηρήθηκε η δυσλειτουργία.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχίζεται να υπάρχει παρακαλώ επικοινωνήστε στο mail :   koimisitheotokouilioup@gmail.com

Σας Ευχαριστούμε.

 

Πηγές  https://support.google.com           Clear Cache    https://support.google.com/docs/thread/6558463

 

.

 

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version