Site icon ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως

Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

ΙΕΡΟΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΟΥΣ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ
(Ηλιούπολη 13-5-2020)
Χριστός Ανέστη!

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών αλλά και τις οδηγίες των ειδικών έτσι όπως περιγράφονται στις ΚΥΑ του Κράτους περί γάμων, βαπτίσεων και μνυμοσύνων, θα ισχύσουν στον Ι. Ναό μας τα εξής:

1 ΓΑΜΟΙ και ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Μέσα στον Ι. Ναό μας, επιτρέπεται να παρεβρίσκονται μέχρι και πενήντα (50) πρόσωπα συνολικά, εκτός από το απαραίτητο προσωπικό του Ναού. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι με δική τους και δική σας ευθύνη μπορούν να παραμείνουν στον πεβάλλοντα εξωτερικό χώρο του Ι. Ναού, τηρώντας τις σχετικές οδηγίες για εξωτερικούς χώρους. Ο Ι. Ναός (Ιερείς, Εκκλησιαστικοί Επίτροποι) δεν μπορούν να έχουν ευθύνη για τα πρόσωπα που βρίσκονται εκτός του κτηριακού συγκροτήματός του.
Μετά την τέλεση του Ιερού Μυστήριου, και αν αυτό επιθυμείτε και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, θα σας συγχαρούν και θα σας ευχηθούν για το γεγονός εκτός του Ι. Ναού. Σε ακατάλληλες καιρικές συνθήκες δεν θα πραγματοποιηθούν οι σχετικοί χαιρετισμοί και συγχαρητήρια.
Το κέρασμα και οι μπομπονιέρες μπορούν να προσφερθούν “στο πόδι”. Δεν υπάρχει δυνατότητα για τραπεζοκαθίσματα, catering , δεξιώσεις κ.λπ.
Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με της υποδείξεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος οι στολισμοί και τα κεράσματα οφείλουν να είναι απολύτως λιτά.

2 ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Τα Μνημόσυνα των αγαπημένων μας συγγενών θα τελούνται όπως πάντα στη λήξη της Θείας Λειτουργίας και μέχρι νεοτέρας οδηγίας δεν θα υπάρχει δυνατότητα προσφοράς καφέ στις αίθουσες του Ι. Ναού.

Για νεότερες οδηγίες θα σας ενημερώσουμε και πάλι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τα Γραφεία του Ι Ναού 210 9915842 και σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης και με το τηλ. 6976204429

 

ΕΚ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή .pdf

 

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version