ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ + ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ + ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ + ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: + ΑΡΧΙΜ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ

Χριστόδουλος2

«…… Έχουμε φτιάξει μία κοινωνία πού μοιάζει με θερμοκήπιο του

κακού. Κάθε «σκηνοθετίσκος» μπορεί να γελοιοποιεί από την τηλεόραση και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Αγάπη στην Πατρίδα και την Πίστη στο Θεό και εμείς τα βλέπουμε αυτά ξαπλωμένοι στις άνετες πολυθρόνες μας και γελάμε.!!!!!!!!

Διασκεδάζουμε βλέποντας να γελοιοποιούνται οι Ήρωες, να εξευτελίζονται αυτοί πού πλήρωσαν με αίμα και φρίκη το δικαίωμά μας να καθόμαστε μπροστά σε τηλεόραση. Χωρίς καμιά συναίσθηση ντροπής και ευθύνης «χάσκουμε ηλιθίως» βλέποντας τον εσκεμμένο και ασταμάτητο διασυρμό της Πατρίδας και της Πίστης τον ευτελισμό του ιερού θεσμού της Οικογένειας και του ρόλου του κάθε φύλου….

Έχουμε φτιάξει μία Παιδεία όπου η Αγάπη στην Πατρίδα θεωρείται φασισμός και η Προσευχή των μαθητών, όπου ακόμα αυτή γίνεται, είναι πέντε τελετουργικές φράσεις χωρίς νόημα πια για κανένα. Έχουμε αναθέσει την Παιδαγωγία του παιδιού στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο. Και εκείνα βέβαια μας πληρώνουν, διδάσκοντας το παιδί μας ότι οι μόνες αληθινές αρετές είναι. το κυνήγι του χρήματος, το κυνήγι της σάρκας και το κυνήγι της πρόσκαιρης λάμψης φτιάχνοντας ανθρώπους από τους οποίους απουσιάζει από όλα η παρουσία του Θεού με συνέπεια όλα τα τρομακτικά για την ανθρωπότητα προβλήματα και αδιέξοδα…».

 

Πηγή Ενοριακό Φυλλάδιο 29 Ιαν 23

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version