Site icon ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

4ήμερο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ Ι. ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελλάδα Ορθοδοξία
4ήμερο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ  Ι. ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ  ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

4ήμερο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ  Ι. ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ  ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

( ΟΠΟΥ  Ο ΤΑΦΟΣ  ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ  ΠΑΪΣΙΟΥ)  ΚΑΙ ΚΟΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΟΠΟΥ  ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9-07-2023 ΜΕ  ΤΕΤΑΡΤΗ 12-07-2023

Διαβάστε το σχετικό Φυλλάδιο

Με ευθύνη  του π. Σπυρίδωνος θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική επίσκεψη στο Ι. Ησυχαστήριο Ευαγγελιστού Ιωάννου που είναι ο Τάφος του Οσίου Παΐσίου στη ΣΟΥΡΩΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  και  στη συνέχεια στην  περιοχή που μεγάλωσε και μόνασε ο Όσιος Παΐσιος, στην Κόνιτσα-Ιωαννίνων.

Η Προσκυνηματική αυτή περιοδεία θα ξεκινήσει Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στις 07:00 π.μ. από τον Ναό  και η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης  12/07/2023.

Θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε: 1) στην Ι. Μονή Οσίου Διονυσίου στον Λιτόχωρο Ολύμπου, 2) στην Θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Βέροιας 3) στην Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Μετσόβου 4) την Ι. Μονή Γεννέσιου Θεοτόκου στα  Άνω Πεδινά και 5) στην Θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας Μολυβδοσκεπάστου.

Επίσης θα επισκεφθούμε από το Μονοδένδρι  την μοναδική Χαράδρα του Βίκου, το Τσεπέλοβο και την Σαρακατσάνικη Στάνη και πολλά ιστορικά και θρησκευτικά ακόμα αξιοθέατα.

Την Δευτέρα 10 Ιουλίου θα εισέλθουμε από την επίσημη είσοδο της Ελλάδας προς την  Αλβανία – Κακαβιά για να επισκεφθούμε την παραθαλάσσια πόλη των Αγίων Σαράντα, όπου θα γευματίσουμε στις ψαροταβέρνες της πόλης. Απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα νέου τύπου (και λατινικοί χαρακτήρες).

Δηλώσεις συμμετοχής άμεσα στο τηλ. 69 42 98 52 79.(Ευαγγ. ΤΣΟΛΑΚΗ).

Δυνατότητα συμμετοχής μόνο 30 πρόσωπα.

 

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version