Site icon ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

Πολυτισμικότητα

Πολυτισμικότητα

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

Μελέτιου Η. Μελετόπουλου (Διδάκτορος Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημόνων)

Επιμέλεια Κειμένου: Δέσποινας Μπαρμπούνη -Θεολόγου Υποψ. Διδάκτωρ 

«…..Νατιβισμός είναι η στάση που ευνοεί τον ιθαγενή πληθυσμό. Θέλει να προστατέψει τα χαρακτηριστικά του. Την κοινωνική του συνοχή. Ο Πρωθυπουργός, λοιπόν, είπε ανοιχτά στη Βουλή ότι “εγώ δεν είμαι νατιβιστής”!!!!!!!!!.

Η απάντηση στην πολυπολιτισμική κοινωνία είναι ότι η πράξη έχει αποδείξει ότι η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει αρμονική συνύπαρξη διαφόρων κοινωνικών ομάδων με διαφορετική εθνολογική και πολιτισμική προέλευση σε καμία Xώρα.

Υπάρχουν παράλληλες κοινωνίες που κατοικούν στην ίδια Xώρα χωρίς να έχουν ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα οι κοινωνίες που προέρχονται από άλλες χώρες, ή άλλες κοινωνικές ομάδες δεν δέχονται καν να ενσωματωθούν έστω στο στεγνό νομικό πλαίσιο της χώρας υποδοχής. Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα, Γερμανοί μαθητές τουρκικής καταγωγής όχι μόνο αυτό-προσδιορίστηκαν ως Τούρκοι σε μια μεγάλη παγγερμανική έρευνα που έλαβε χώρα αλλά είπαν ότι « εμείς θεωρούμε ως μόνο αποδεκτό δικαιϊκό σύστημα το Κοράνι και όχι το γερμανικό Σύνταγμα»!!!!!!!!!!!!!Μεταξύ των δύο, εμείς επιλέγουμε το Κοράνι.!!!!»

Επομένως αυτή, η εχθρική στην πραγματικότητα συνύπαρξη διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, διαφορετικής πολιτισμικής προέλευσης απλά λειτουργεί ως γέφυρα για την ομάδα εκείνη που έχει τον υψηλότερο δείκτη αναπαραγωγής και που μέλλει σε κάποια στιγμή να υπερισχύσει δημογραφικά και να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες.  Αυτό, οι Αμερικανοί εδώ και πολλά χρόνια, το αποκαλούν ειρωνικά E u r e p i a. Δηλαδή ότι εσείς τώρα εδώ οι Ευρωπαίοι στην πραγματικότητα είσαστε μια υπό διαμόρφωση νέα Αραβία.

 

Το πρόβλημα με την πολυπολιτισμικότητα είναι ότι αυτό που γεννάται από αυτήν είναι μια κοινωνία στην οποία δεν θα υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που διαμόρφωσαν την νεότερη Ευρώπη. Θα είναι μια κοινωνία στην οποία δεν θα υπάρχει ενσωματωμένη η εμπειρία του Χριστιανισμού, του Ρωμαϊκού Δικαίου, της Αναγέννησης, του Διαφωτισμού, της Νεότερης κοινωνίας, της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

Όλοι αυτοί που φωνασκούν ταυτόχρονα υπέρ των διαφόρων, ας πούμε, για παράδειγμα των σεξουαλικών μειονοτήτων αλλά και υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αγνοούν ή κάνουν ότι αγνοούν ότι οι πρώτοι που θα την πληρώσουν σε μια «θεοκρατική κοινωνία ανατολικού τύπου» θα είναι τελικά οι ίδιοι. Γιατί αυτές οι θεοκρατικές κοινωνίες ανατολικού τύπου δεν ανέχονται ούτε δικαιώματα των γυναικών, ούτε τα δικαιώματα των μειονοτήτων, ούτε τα δικαιώματα των Gay tvn  ΛΟΑΤΚΙ κ.λ.π. , ούτε τίποτα από όλα αυτά για τα οποία κράζουν εδώ σήμερα εκ του ασφαλούς .

 

Πάμε λοιπόν ταχύτατα σε μια κοινωνία η οποία θα έχει ασιατικά χαρακτηριστικά και όχι ευρωπαϊκά. Αυτό είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία και για αυτό και ένας υγιής Ευρωπαίος δε μπορεί να υποστηρίζει αυτή την πολυπολιτισμικότητα, γιατί είναι σαν να υποστηρίζει τον θάνατο αυτού που υπερασπίζεται και εκπροσωπεί. Αυτές όλες οι κατηγορίες που εξαπολύονται προσπαθούν στην ουσία να ταυτίσουν οτιδήποτε δεν υπηρετεί τη πολτοποίηση των εθνών με την ακροδεξιά.

Όποιος έχει οιαδήποτε γνώμη αντίθετη ως  προς το σύστημα είναι και  χαρακτηρίζεται εκ μέρους τους γραφικός, ψεκασμένος, ακροδεξιός…Βοηθεία τους……..»

 

Πηγή Ενοριακό Φυλλάδιο 14 Ιουλ 24

Μοιραστείτε τη σελίδα. Πατήστε το τελευταίο κουμπί για περισσότερες επιλογές
Exit mobile version